dilluns, 20 de febrer del 2017



ARRÒS DE L'HORT




INGREDIENTS


  • 400 g d'arròs.
  • 1 conill.
  • 1 ceba.
  • 250 g de cargols.
  • 100 g de bajoques.
  • 200 g de patates.
  • 150 g de carabassó.
  • 4 flors de carabassera.
  • 200 g de tomàquets madurs.
  • 4 grans d'all.
  • 1 l d'aigua.
  • oli d'oliva.
  • sal.




PREPARACIÓ



  • Fregiu el conill trossejat en una paella amb oli calent. Quan ja estigui una mica ros, afegiu-hi la ceba i els alls trinxats.
  • Deixeu-los daurar una mica i tireu-hi 2 cullerades de sofregit de tomàquet, o de tomàquet rallat.
  • Remeneu-ho ben bé i afegiu-hi les verdures: les bajoques tallades a trossos, i els carabassons i les patates tallats a daus petits. Remeneu les verdures i tireu-hi l'arròs.
  • Deixeu-lo sofregir uns 5 minuts i ja podeu abocar-hi l'aigua bullent, després saleu-ho.
  • L'arròs ha de coure uns 20 minuts i, quan estigui a mitja cocció, poseu-hi les flors de carabassera.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada