ARRÒS DE L'HORT
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs.
- 1 conill.
- 1 ceba.
- 250 g de cargols.
- 100 g de bajoques.
- 200 g de patates.
- 150 g de carabassó.
- 4 flors de carabassera.
- 200 g de tomàquets madurs.
- 4 grans d'all.
- 1 l d'aigua.
- oli d'oliva.
- sal.
PREPARACIÓ
- Fregiu el conill trossejat en una paella amb oli calent. Quan ja estigui una mica ros, afegiu-hi la ceba i els alls trinxats.
- Deixeu-los daurar una mica i tireu-hi 2 cullerades de sofregit de tomàquet, o de tomàquet rallat.
- Remeneu-ho ben bé i afegiu-hi les verdures: les bajoques tallades a trossos, i els carabassons i les patates tallats a daus petits. Remeneu les verdures i tireu-hi l'arròs.
- Deixeu-lo sofregir uns 5 minuts i ja podeu abocar-hi l'aigua bullent, després saleu-ho.
- L'arròs ha de coure uns 20 minuts i, quan estigui a mitja cocció, poseu-hi les flors de carabassera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada