POP "A FEIRA"
INGREDIENTS
- 1 pop vermell sencer
- 5 l aigua mineral
- 1 fulla de llorer
- 1 ceba de Figueres
- 1 kg de patates gallegues
- pebre vermell picant
- pebre vermell dolç
- oli OVE
- sal gruixuda
PREPARACIÓ
- Netegem el pop i traiem del cap tota la brutícia i la sorra, a més dels ulls i la boca.
- Bullim el pop amb aigua, una fulla de llorer i una ceba. Farem 3 espantades (ficar-lo a l'aigua bullint i treure'l de seguida) i a la quarta ja el deixarem dins de l'olla.
- El bullirem, durant 10 minuts per quilo de pop, i li donarem el mateix temps de repòs que de cocció.
- Un cop passat aquest temps, el traiem de dins l'olla i el deixem refredar amb les potes cap amunt.
- Pelem i tallem les patates i les bullim dins l'aigua de cocció del pop durant 25/30 minuts.
- Tallem el pop a rodelles.
- Ho servirem muntant el plat per aquest ordre; rodella de patata, per sobre una mica de sal gruixuda, oli, tros de pop, pebre vermell dolç, pebre vermell picant, oli i puntes de sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada