dimarts, 14 de febrer del 2017


POP "A FEIRA"







INGREDIENTS

  • 1 pop vermell sencer
  • 5 l aigua mineral
  • 1 fulla de llorer
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 kg de patates gallegues
  • pebre vermell picant
  • pebre vermell dolç
  • oli OVE
  • sal gruixuda



PREPARACIÓ


  • Netegem el pop i traiem del cap tota la brutícia i la sorra, a més dels ulls i la boca.
  • Bullim el pop amb aigua, una fulla de llorer i una ceba. Farem 3 espantades (ficar-lo a l'aigua bullint i treure'l de seguida) i a la quarta ja el deixarem dins de l'olla.
  • El bullirem, durant 10 minuts per quilo de pop, i li donarem el mateix temps de repòs que de cocció.
  • Un cop passat aquest temps, el traiem de dins l'olla i el deixem refredar amb les potes cap amunt.
  • Pelem i tallem les patates i les bullim dins l'aigua de cocció del pop durant 25/30 minuts.
  • Tallem el pop a rodelles.
  • Ho servirem muntant el plat per aquest ordre; rodella de patata, per sobre una mica de sal gruixuda, oli, tros de pop, pebre vermell dolç, pebre vermell picant, oli i puntes de sal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada