CROQUETES DE POLLASTRE A L'AST
INGREDIENTS
- 450 g de carn de pollastre a l'ast.
- 60 g de mantega.
- 60 g d'oli d'oliva.
- 200 g de farina.
- 1 litre de llet.
- 500 ml de nata (35% greix).
- 4 ous.
- 1 ceba tendra.
- nou moscada.
- pebre blanc.
- Per arrebossar:
farina.
3 ous.
PREPARACIÓ
- Fem la beixamel. Fem el roux, és a dir, la barreja de farina, mantega i l'oli d'oliva. Que cogui 10 minuts. Mentrestant, bullim la barreja de nata i llet.
- Agafem el pollastre, el pelem i l'esmicolem. Tallem la ceba i l'enrossim. Quan ha quedat rossa, hi afegim el pollastre i ho saltem tot en una paella.
- Fem 2 ous durs, els ratllem amb el ratllador i els reservem.
- Barregem la beixamel, el pollastre i la ceba, els ous durs, la nou moscada, sal i pebre blanc. Ho escalfem tot dins un pot a foc molt baix. Reservem el farcit dins de mànegues pastisseres a la nevera, fins que es refredin.
- Un cop fredes les mànegues fem uns xurros i els tallem a mida croqueta.
- Les passem primer per farina, ou batut, després per farina de galeta. Les fregim i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada