dilluns, 20 de febrer del 2017




CROQUETES DE POLLASTRE A L'AST



INGREDIENTS


  • 450 g de carn de pollastre a l'ast.
  • 60 g de mantega.
  • 60 g d'oli d'oliva.
  • 200 g de farina.
  • 1 litre de llet.
  • 500 ml de nata (35% greix).
  • 4 ous.
  • 1 ceba tendra.
  • nou moscada.
  • pebre blanc.

  • Per arrebossar:
farina de galeta.
farina.
3 ous.



PREPARACIÓ



  • Fem la beixamel. Fem el roux, és a dir, la barreja de farina, mantega i l'oli d'oliva. Que cogui 10 minuts. Mentrestant, bullim la barreja de nata i llet.
  • Agafem el pollastre, el pelem i l'esmicolem. Tallem la ceba i l'enrossim. Quan ha quedat rossa, hi afegim el pollastre i ho saltem tot en una paella.
  • Fem 2 ous durs, els ratllem amb el ratllador i els reservem.
  • Barregem la beixamel, el pollastre i la ceba, els ous durs, la nou moscada, sal i pebre blanc. Ho escalfem tot dins un pot a foc molt baix. Reservem el farcit dins de mànegues pastisseres a la nevera, fins que es refredin.
  • Un cop fredes les mànegues fem uns xurros i els tallem a mida croqueta.
  • Les passem primer per farina, ou batut, després per farina de galeta. Les fregim i servim.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada